Main » 2014 » Iulie » 1 » VIEW - program de audienta outdoor
9:07 PM
VIEW - program de audienta outdoor

View este un program cu ajutorul caruia se scoreaza panourile publicitare si se masoara audienta probabila pe panourile outdoor  (OOH).

VIEW nu are nici o legatura cu alte programe de audiente de prin alte parti este un proiect original, bazat doar pe 14 ani de munca si pe o experienta de 20 de ani in Outdoor, de aceea este un program independent, neafiliat, si nesupus recunoasterii de catre vreun for national sau international.

Despre aspectele de mai sus am mai vorbit cand am creeat Yoda cand lucram la Poster Publicity puteti vedea o prezentare mai veche in link pe siteul Mediafax.

VIEW - program de masurare audienta pe outdoor.

este construit pe principiul KISS, iar datele de survey sunt preluate din studiile pe care le-am facut in perioada 2000-2007 cu ajutorul unor studenti in acea vreme la Universitatea Pro, studenti care ne-au sprijinit in timpul liber sub coordonarea unui om deosebit care ne-a ajutat si care le era profesor.

VIEW contine:

modul de stocare date de media outdoor (panouri bkl adrese, dimensiuni etc)

modul de stocare date demografice, populatie orase, si nationala

modul de stocare date de trafic; trafic strazi pe oras dn etc. si date calitativ-structurale despre trafic

modul de evaluare impact al suporturilor outdoor - IS (Impact score) calculator

modul de calculare audienta pe media outdoor

View - furnizeaza:

National Reach, Local Reach, GROSS VIEW, NET VIEW, IS (scor pe locatie, scor total, scor mediu) - date care se dau clientilor

frequtly viewers gross si net, aleatory viewers gross si net, gross view frequently. net view frequently - date care sunt interne, DEC si alte date care nu se dau.


Modulul de calculare a IS:

IS se calculeaza introducand date despre fiecare locatie, aspectele care se au in vedere in principal se regasesc in articolele postate anterior pe blog.

Modulul de calcul al audientei:

Pe baza traficului din vecinatatea suportului outdoor cu ajutorul dec si IS se specifica perioada, anotimpul, dupa caz in functie de dimensiunea retelei se ajusteaza cu indicele de suprapunere si programul calculeaza cifrele de audienta.

 

 

 

 

Category: Blog Dan Ion | Views: 391 | Added by: dandani | Tags: traffic outdoor, vizualizari, audienta pe outdoor, gross impressions, Impressions, net impressions | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
0
1  
pentru mai multe informatii aveti la dispozitie si forumul

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]